GDPR

Oplysninger om vores behandling af de personoplysninger vi indsamler om dig

Kære medlem/repræsentant for medlemsskab i NFKP

NFKP har stor respekt for dine oplysninger. Vi har opdateret vores privatlivspolitik, så den lever op til den standard i Persondataforordningen (GDPR), der trådte i kraft den 25. maj 2018.

Du behøver ikke gøre noget
Foreningsarbejdet i NFKP er det samme. Opdateringen omfatter kun privatlivspolitikken og vil gøre det mere synligt for dig:

  • Hvordan vi beskytter dine personoplysninger
  • Hvilke oplysninger vi indsamler , og hvordan vi bruger dem
  • Om vi deler dine personoplysninger
  • Hvordan du kan tjekke dine oplysninger hos os

Dataansvarlig
Foreningen NFKP – Netværk for Forskning og Kvalitetssikring i Psykoterapi, c/o Fælledvej 6, 4200 Slagelse, kontaktmail: foreningennfkp@gmail.com, CVR: 32610765 er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger
Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

at udføre foreningsarbejde, fx:
– for at du får oplysninger om, hvordan og hvornår du kan deltage i heldagsmøder og andre aktiviteter
– for at du som medlem bliver inviteret til foreningens generalforsamling
– for at kunne udsende faktura eller foretage opkrævning for deltagelse i heldagsmøder
– for at kunne videreformidle relevante opslag og andet inden for psykoterapi
– for at besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have
– for at underrette dig om ændringer i vores regler
– for at give dig oplysninger om de aktiviteter eller lignende, du tidligere har modtaget eller deltaget i, eller som du har rettet forespørgsel om

Kategorier af personoplysninger
Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
· Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, arbejdssted, faktureringsoplysninger, dato for ind- og udmeldelse af foreningen, tilmeldinger og betaling etc.
· Personoplysninger, som du selv har givet os, fx i forbindelse med henvendelser og spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os.

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

Vi kan behandle visse personoplysninger baseret på særskilt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Det påvirker heller ikke behandlingen af personoplysninger der behandles på andet grundlag end samtykke.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vi måtte bruge til at foretage direkte markedsføring.

Overførsel af personoplysninger
Din e-mailadresse vil fremgå i modtagerlisten ved udsendelse af mails via foreningens mailinglister.
Vi forbeholder os ret til at anvende eller videregive personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde gældende lovgivning, foretage undersøgelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i efterforskningsøjemed.
Personoplysninger vi har indsamlet fra dig vil ikke blive overført til lande uden for EU/EØS (“EØS”).

Links til andre internetsider
Vi kan ikke påtage os ansvar for lovligheden af indhold på og administration af de internetsider, der linkes til fra vores hjemmeside. Men vi ønsker, at det skal være trygt at færdes både på vores hjemmeside og andre dele af internettet. Hvis du opdager, at de internetsider, vi linker til, har et ulovligt eller krænkende indhold, vil vi derfor være taknemmelige for at høre fra dig.

Ophavsretlig beskyttelse
NFKP.dk er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som vores website linker eller henviser til.
Billeder, video og tekst bruges med tilladelse eller tilhører NFKP. Du må ikke bruge eller kopiere dette indhold medmindre andet fremgår.
Der må citeres fra websitet, hvis dette sker i overensstemmelse med god skik.